GPS POI Home POI FilesPOI ToolsPOI MapsGPS ForumSupport
GPS Data Team
ContactFAQSite map

Home > Forums > Garmin > Anyone experiencing problems with Garmin Photo Connect?

Post new GPS POI data or GPS devices related topic in Garmin forum   Reply to topic Anyone experiencing problems with Garmin Photo Connect?
 



welsh_tc

GPS: Garmin Nuvi 3790T







Post Anyone experiencing problems with Garmin Photo Connect?     
Reply with quote

Hi, I recently purchased a Nuvi 3790T & am experiencing problems with Garmin Photo Connect, the web page does not load properly & as a result I cannot download photos for Photo Navigation.

Also, the option to navigate via photos does not appear under favourites, as stated in the manual (perhaps I have to download some geotagged photos first?).

I have raised the issue with Garmin Support however so far they have been no help, just saying that when they try it all is fine, & the problem is at my end (I have tried both Firefox & IE8 with all security turned off but with no luck).

A search of the web shows others are having the same problem as me, but no solutions so far.

Has anyone come across the same problem & if so have you been able to overcome it?

Would appreciate any help or suggestions, thanks.....
View user's profile





welsh_tc

GPS: Garmin Nuvi 3790T







Post Problem with Garmin Connect - Photos     
Reply with quote

In case anyone is interested, I tried logging on to Garmin Connect - Photos today (after updating the firmware on my 3790T) & it is now working properly for me.
I was able to select photos in Panoramio & send them to my device.
View user's profile





Your Name

Guest






Post Your comments     
Reply with quote

Add your comment here:

 




Display posts from previous:   
Post new GPS POI data or GPS devices related topic in Garmin forum Reply to topic Anyone experiencing problems with Garmin Photo Connect?
Home > GPS Forum > Garmin > Discussion
> > >

Page 1 of 1




Jump to:  

 






Permalink: Anyone experiencing problems with Garmin Photo Connect? | Garmin forum